Зареждам...
Мандра Киселово
Мандра Киселово се занимава с  производство на млечни продукти от 1995г.

Носи името на китното добружанско селце Генерал Киселово и наследява 20-годишни традиции. Разположена е върху площ от 4000кв.м на територията на селото, което се намира на 50 км северозападно от Варна и на 9 км от гр.Вълчи дол.
 

Гарантира високото качество на използваните суровини и български технологии за производство на млечни продукти. 


Модернизираното предприятие е с автоматизирано технологично оборудване от водещи европейски фирми. Съобразено е с всички европейски изисквания за качеството и хигиената на произвежданите продукти като за целта са внедрени и действащи ДПП, Система за самоконтрол основаваща се на анализ на опасностите и контрол на критичните точки – НАССР, Система за управление безопасността на храните в съответствие с ISO 22000:2005 , Система за управление на качеството в съотвтетствие с  ISO 9001:2008.
 

   

Мандра Киселово притежава внедрена система за управление на безопастност на храните по най висок стандарт IFS – IS 137760 за следния обхват:   

Производство на бяло саламурено сирене от краве мляко, производство на кисело мляко и крема сирене за търговия на дребно и едро с производители на храни и други заведения за хранене и търговия. Разполага със собствена пречиствателна станция за очистване на отпадните води, за което използва съвременни биотехнологии. Капацитетът на предприятието е  20 тона мляко на ден. Във фирмата работят над 50 души, ръководени от висококвалифицирани професионалисти. Доказателство за това са вече наложените марки на пазара "Рупите", „Киселово”, „Кошарите”, „Чепеларе”.

 
Производството на сирене е от първокачествено краве мляко, по класическа технология. Вкусът и качеството на продуктите се дължи на отличната суровина и дългогодишният опит на технолозите и специалистите в предприятието. Мандра Киселово разполага със складова база, сиренарна зала, хладилна камера за съхранение, административен блок и собствен хладилен транспорт, който гарантира навременна доставка на продуктите в търговската мрежа.
 
Ние Спазваме традиционните рецепти, но и насърчаваме технолозите ни да разработват нови. Следим и се съобразяваме с промяната на вкусовете, и желанието на хората да се хранят здравословно, като създаваме нови продукти с намалено съдържание на сол и мазнини, без консерванти.

Гордеем се с всеки наш продукт и се подписваме под всичко, което произвеждаме!
Всички права запазени Хранинвест ЕООД 2015